Team

Maak kennis met ons team

serkan

Serkan Uslu
Coördinator | begeleider

Serkan is drie jaar geleden Probe gestart. Na zijn opleiding Management Economie en Recht ging hij werken als loopbaanadviseur, coach en consultant. Zijn belangrijkste motivatie was en is „mensen een eerlijke kans bieden", door ze sociaal geschikt en arbeidsfit te maken. Hij ontwikkelde samen met collega's en partners een gedetailleerd begeleidingstraject dat tot meetbare resultaten leidt. Zijn uitgebreide ervaring, openheid en pragmatische instelling helpen daarbij. Daarnaast is Serkan een gepassioneerd en deskundig begeleider van cliënten vanuit het besef dat de, vaak lange, weg van begeleiding, scholing en werken aan een stabiele omgeving de voorwaarde is naar maatschappelijke - en arbeidsparticipatie.
s.uslu@pro-be.org

2.

Sümeyra Sürmeli
Psycholoog NIP

Sümeyra heeft psychologie aan Maastricht University gestudeerd, waarna ze haar masters gezondheidszorgpsychologie heeft behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook is zij inmiddels lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zij helpt cliënten bij Probe door allereerst meer inzicht te krijgen in de achterliggende problematieken van de mensen. Deze vaak kwetsbare en getraumatiseerde mensen benadert zij zorgvuldig door het opbouwen van een vertrouwensrelatie en met veel empathie. Vaak blijkt een langdurige, intensieve begeleiding nodig en vraagt om een planmatige aanpak om deze mensen te helpen zelfstandig weer meer grip op hun eigen leven te laten krijgen.
s.surmeli@pro-be.org

name?

Emiel Panis
Adviseur werk

Emiel deed de opleiding SPD, een HBO opleiding financiën en economie. Gedurende een 30 tal jaren werkte hij bij een grote gemeente. Ongeveer 10 jaren geleden heeft Emiel, na het maken van een assessment bij dezelfde werkgever, een switch gemaakt naar het gemeentelijk team Jongeren @ Work, met de intentie schooluitval van jongeren te voorkomen. De laatste 6 jaren werkte Emiel in een tweetal buurtcentra in Maastricht-West, hij ondersteunde daar mensen op zoek naar werk, mensen die werkloos dreigden te worden, uitkeringsgerechtigden met een recent werkverleden, maar meer nog mensen met een grote achterstand tot de arbeidsmarkt. Emiel gaat zorgen dat mensen weer meedoen op de arbeidsmarkt.
e.panis@pro-be.org

didier

Didier Voorjans
Jurist

Didier staat voor betrouwbare juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en een daadkrachtige aanpak. Hij staat voor eenvoud, duidelijkheid en beloftes nakomen. Hij ondersteund mensen met een eerlijk juridisch advies. Dat betekent dat je niet altijd hoort wat je wilt horen, maar dat je waardevol advies krijgt voor de lange termijn. Didier is gespecialiseerd in de rechtsgebieden arbeidsrecht en huurrecht. Hij is bij Probe tevens het aanspreekpunt voor algemene juridische vragen over bijvoorbeeld aansprakelijkheidsrecht of consumentenrecht. Daarnaast heeft Didier zijn eigen bedrijf „Driepas bewindvoering, als bewindvoerder en als zodanig ook een partner bij het helpen van onze cliënten die financiële problemen hebben.
d.voorjans@driepasbewindvoering.nl

4.

Ringo Mullenders
Ambulant begeleider

Ringo heeft een ruime ervaring als ambulant begeleider, met name op het gebied van sociale reactivering van jongeren en volwassenen. Naar zijn mening kan een intensieve begeleiding en sporten mensen helpen, die door omstandigheden niet (meer) actief deelnemen aan het sociale en maatschappelijke activiteiten, om de draad weer op te pakken.
r.mullenders@pro-be.org

carlos foto

Carlos Waelauruw
Ambulant begeleider

Vanaf 2008 werkt Carlos in de hulpverlening en in die tijd heeft hij met verschillende doelgroepen en voor vele professionele hulporganisaties gewerkt. Carlos heeft juist door de ervaringen in de hulpverlening een goede manier gevonden om de mensen te begeleiden. Dat is door uit te gaan van hun persoonlijke kwaliteiten en talenten en van datgene waar ze energie van krijgen. Maar bovenal door naast de cliënt te staan en samen met hen, aan hun persoonlijke doelen te werken. Vanaf 2014 heeft hij een eenmanszaak opgericht: Saints And Sinners -Pro- van waar hij wordt ingehuurd als woonondersteuner bij maatschappelijke opvangtehuizen. Maar ook zal hij als partner werken met Probe om zo hun kwaliteiten met elkaar te delen. Door zijn jarenlange ervaring met drugsverslaving én de professionele hulpverlening is hij in staat deze kennis te delen met zijn cliënten en hen op een professionele manier verder te helpen.
c.waelauruw@pro-be.org

ezgi

Ezgi Uslu
Marketing & Communicatie

Ezgi studeerde onlangs af aan de Maastricht Academy of Media, Design and Technology van Zuyd Hogeschool door de opleiding Communication and Multimedia Design af te ronden. Zij onderscheidt zich met name doordat ze zich heel goed kan inleven in de bedrijfsfilosofie van haar opdrachtgevers of deze mee helpt te formuleren. Probe heeft haar gevraagd om te helpen bij het realistisch uitdragen van wat we zijn en doen. Vooral omdat onze andere medewerkers hier niet of nauwelijks aan toe komen, anders dan door het leveren van kwalitatieve en meetbare „hulp en ondersteuning" van cliënten.
e.uslu@pro-be.org

irada

Irada Oeloechanova
Ambulant begeleider

Ik ben Irada Oeloechanova, geboren in Azerbeidzjan. In mijn land van herkomst heb ik een WO opleiding tot Politicoloog en Social Management afgerond. Toen ik naar Nederland kwam in 2000 bleek dat ik niet veel aan deze diploma had en besloten een andere richting te kiezen. Het pad dat ik als nieuwkomer bewandeld heb heeft mij veel ervaring gebracht. De steun die ik destijds van dienstverleners gekregen heb heeft mij gemotiveerd om ook bij te dragen aan de Nederlandse samenleving dus had ik besloten om mij te verdiepen in de richting van dienstverlening. Uiteindelijk ben ik in HBO rechten met een sociaaljuridisch uitstroomprofiel afgestudeerd.
i.oeloechanova@pro-be.org

miriam foto

Miriam Graft
Admin. medewerkster

Miriam heeft de studie juridisch medewerker gedaan, met als specialisaties personeel en arbeid en sociale zekerheid. Na haar studie heeft ze bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in administratieve en communicatieve vaardigheden. Ook heeft ze ervaring met het effectief en gestructureerd bepalen welke tijd, middelen en inzet nodig zijn om doelen te halen. Ze verzorgt de ondersteunende taken voor verschillende activiteiten binnen Probe. Daarnaast tolkt zij in het Arabisch voor lopende projecten. Ze is in staat om met haar empathisch vermogen en mensenkennis onze cliënten op weg te helpen binnen onze organisatie.
m.graft@pro-be.org