Sümeyra Sürmeli

Psycholoog NIP

Sümeyra heeft psychologie gestudeerd en haar masters gezondheidszorgpsychologie behaald en NIP gecertificeerd. Zij helpt cliënten bij Probe door allereerst meer inzicht te krijgen in de achterliggende problematieken van de mensen. Deze vaak kwetsbare en getraumatiseerde mensen benadert zij zorgvuldig door het opbouwen van een vertrouwensrelatie en met veel empathie.

Serkan Uslu

Coördinator

Serkan startte 5 jaar geleden Probe. Werkte als loopbaanadviseur, coach en consultant. Zijn belangrijkste motivatie was en is „mensen een eerlijke kans bieden”, door ze sociaal geschikt en arbeidsfit te maken op basis van een door Probe ontwikkelt begeleidingstraject dat tot meetbare resultaten leidt. Een stabiele thuissituatie is voorwaarde voor maatschappelijke – en arbeidsparticipatie.

Selma Gomez

Kwaliteitsondersteuner

Selma gaat ons team versterken als kwaliteitsondersteuner en richt zich op de administratie en het bieden van ondersteuning aan onze begeleiders. Ze heeft een diploma in International Business Management en 7 jaar internationale ervaring. Gedreven door resultaten gaat zij een uitdaging niet uit de weg en streeft ze naar groei, structuur en innovatie binnen Probe.

Ringo Mullenders

Ambulant begeleider

Ringo heeft een ruime ervaring als ambulant begeleider, met name op het gebied van sociale reactivering van jongeren en volwassenen. Naar zijn mening kan een intensieve begeleiding en sporten mensen helpen, die door omstandigheden niet (meer) actief deelnemen aan het sociale en maatschappelijke activiteiten, om de draad weer op te pakken.

Ralph Beckers

Administratief medewerker

Ralph is, mede door zijn werkervaring als administratief medewerker een duizendpoot. Ralph zal bij Probe verschillende administratieve taken op zich nemen. Zowel het rapporteren, controleren en declareren behoren hiertoe. Zijn werkervaring binnen het Sociale Domein van de Gemeente Maastricht zal behulpzaam zijn, bij de kwaliteitsbewaking van rapportages naar onze belangrijkste opdrachtgevers.

Miriam Graft

Administratief medewerkster

Miriam heeft de studie juridisch medewerker afgerond, met als specialisaties personeel en arbeid en sociale zekerheid. Ze verzorgt de ondersteunende taken voor verschillende activiteiten binnen Probe en Driepas bewindvoering. Daarnaast tolkt zij in het Arabisch voor lopende projecten. Ze is in staat om met haar empathisch vermogen en mensenkennis onze cliënten op weg te helpen…

Midia Bouzan

Cultureel mediator

Midia is in Syrië geboren. Daar heeft zij haar opleiding Engelse literatuur gevolgd en als docent gewerkt. Eenmaal in Nederland heeft ze Engels gegeven aan buitenlandse jongeren. Inmiddels heeft ze een certificaat Arabisch Nederlands als tolk gehaald en is ze werkzaam als cultureel mediator. Ze werkt specifiek aan de maatschappelijke ondersteuning van gezinnen.

Laura Westheim

Ambulant begeleider

Laura werkt bij ons als ZZP’er. Werkte als pedagogisch medewerker en maatschappelijk werker bij verschillende instellingen en met verschillende doelgroepen. Zij heeft hierdoor een ruime ervaring opgebouwd, volgde trainingen en behaalde verschillende soorten certificaten. Laura is daardoor voor Probe een waardevolle ambulante begeleidster voor cliënten met complexe problemen.

Irada Oeloechanova

Ambulant begeleider

Irada is geboren in Azerbeidzjan en heeft daar Politicologie en Social Management gestudeerd. Toen ze in 2000 naar Nederland kwam bleek ze niet veel aan deze diploma’s te hebben daarom besloot ze zich te verdiepen in maatschappelijke dienstverlening. Ze heeft de opleiding HBO-rechten met het sociaaljuridisch uitstroomprofiel afgemaakt en werkt sindsdien als ambulant begeleidster.

Ambulant begeleider

Georgi is sociaalpedagogisch hulpverlener en heeft jaren gewekt met tienermeiden en multi-problem gezinnen. Ze werkte bij een instelling gespecialiseerd in (v)echtscheidingsproblematiek. Hier had ze als taak de omgangsbegeleiding van kinderen en hun niet-verzorgende ouder. Ook was ze ondersteuner bij mediation tussen ouders. De laatste tijd was ze werkzaam in de verslavingszorg. 

Ezgi Uslu

Marketing & Communicatie

Ezgi studeerde af aan de Maastricht Academy of Media, Design and Technology. Zij onderscheidt zich omdat ze zich goed kan inleven in de bedrijfsfilosofie van haar opdrachtgevers of deze mee helpt te formuleren. Probe heeft haar gevraagd om te helpen bij het uitdragen van wat Probe doet en waarom.

Emiel Panis

Adviseur werk

Emiel deed de opleiding SPD, werkte voor de overheid en de laatste 15 jaren ondersteunde hij mensen op zoek naar werk, ook mensen die werkloos dreigden te worden of uitkeringsgerechtigden met een recent werkverleden. Hij begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zorgt dat deze mensen werkfit worden en vervolgens passend werk vinden.

Didier Voorjans

Jurist

Didier staat voor betrouwbare juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en een daadkrachtige aanpak. Didier is gespecialiseerd in de rechtsgebieden arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast heeft Didier zijn eigen bedrijf „Driepas bewindvoering” als bewindvoerder en is onze partner die onze cliënten met financiële problemen begeleid/ondersteund.

Chams al-Shurbâni

Ambulant begeleider

Chams gaat enthousiast, innovatief en doelgericht te werk. Ze is SKJ-geregistreerd en heeft o.a. ervaring met jeugdigen, AMV’ers en mensen met een verstandelijke beperking. Ze heeft zich op verschillende gebieden gespecialiseerd tijdens haar opleiding Social work. Met passie zal ze ons team versterken als ambulant begeleider.