Serkan Uslu

Eigenaar | Coördinator begeleiding | SKJ

Serkan startte in 2015 Probe. Werkte als loopbaanadviseur, coach en consultant. Zijn belangrijkste motivatie was en is „mensen een eerlijke kans bieden”, door ze sociaal geschikt en arbeidsfit te maken op basis van een door Probe ontwikkelt begeleidingstraject dat tot meetbare resultaten leidt. Een stabiele thuissituatie is voorwaarde voor maatschappelijke – en arbeidsparticipatie.

John Geelen

Coördinator | bedrijfsvoering en kwaliteit

John is een ervaren bedrijfsadviseur, verander- en projectmanager. Bij ons is hij, als coördinator, verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie. Ook heeft hij het project huisvesting opgezet, waardoor bij Probe > 50 cliënten in eigen doorstroomwoningen verblijven.

Jan Daenen

Ambulant begeleider - Intaker | SKJ

Jan heeft in België toegepaste jeugdcriminologie gestudeerd en heeft 3 jaar ervaring in de gesloten jeugdzorg met AMV’ers, en ruime ervaring met cliënten met multi-problematiek. Hij probeert cliënten de juiste stimulans te geven om hun eigen plek in de maatschappij te kunnen opnemen. Als ambulant begeleider stuurt hij op “ontwikkelen en geloven in eigen kracht”.

Chris Rookx

Ambulant begeleider - Intaker

Chris heeft de opleiding zorg afgerond in Hasselt en heeft orthopedagogie gestudeerd. Ze heeft 3 jaar forensische werkervaring opgedaan in een tbs-kliniek en werkt vanuit de aanwezige positieve krachten en het – gedrag van de cliënt zelf.

Irada Oeloechanova

Ambulant begeleider | SKJ

Irada is geboren in Azerbeidzjan en heeft daar Politicologie en Social Management gestudeerd. Toen ze in 2000 naar Nederland kwam bleek ze niet veel aan deze diploma’s te hebben daarom besloot ze zich te verdiepen in maatschappelijke dienstverlening. Ze heeft de opleiding HBO-rechten met het sociaaljuridisch uitstroomprofiel afgemaakt en werkt sindsdien als ambulant begeleidster.

Math van Dijk

Ambulant begeleider

Math heeft een jarenlange werkervaring in meerdere sectoren van de Maatschappelijke Zorg. Door een positieve benadering en stimulatie probeert hij de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten. Met zijn empathisch inlevingsvermogen weet hij vertrouwensband met de cliënten te krijgen om ze in hun kracht te zetten en weer perspectief voor de toekomst te bieden.

Najim Ahmadouch

Ambulant begeleider | SKJ

Als begeleider vindt Najim het belangrijk om op basis van vertrouwen met de client te kijken naar haar/zijn problematieken. Vanuit bewezen ervaring en hij is SKJ geregistreerd, weet Najim cliënten te stimuleren, hun zelfredzaamheid te vergroten en om zichzelf te hervinden en te herontdekken.

Selma Gomez

Controller financiën en kwaliteit

Selma is onze controller en kwaliteitsondersteuner daarna richt ze zich op het bieden van ondersteuning aan onze begeleiders. Ze heeft een diploma in International Business Management en 7 jaar internationale ervaring. Gedreven door resultaten gaat zij een uitdaging niet uit de weg en streeft ze naar groei, structuur en innovatie binnen Probe.

Ibou Cherif

Persoonlijke begeleider | Beweegagoog

Ibou is een persoon die graag dingen aanpakt. Hij heeft veel empathie en heeft het beste voor met anderen. Hij heeft samen met zijn vader verschillende projecten uitgevoerd in Afrika om mensen te helpen en een betere toekomst te bieden. Hij werkt nu bij ons en wij bieden hem een kans op een opleiding te…