Serkan Uslu

Oprichter | Coördinator begeleiding (SKJ)

Serkan startte in 2015 Probe. Werkte als loopbaanadviseur, coach en consultant. Zijn belangrijkste motivatie was en is „mensen een eerlijke kans bieden”, door ze sociaal geschikt en arbeidsfit te maken op basis van een door Probe ontwikkelt begeleidingstraject dat tot meetbare resultaten leidt. Een stabiele thuissituatie is voorwaarde voor maatschappelijke – en arbeidsparticipatie.

John Geelen

Coördinator | bedrijfsvoering en kwaliteit

John is een ervaren bedrijfsadviseur, verander- en projectmanager. Bij ons is hij, als coördinator, verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie. Ook heeft hij het project huisvesting opgezet, waardoor bij Probe > 50 cliënten in eigen doorstroomwoningen verblijven.

Chris Rookx

Ambulant begeleider

Chris heeft de opleiding zorg afgerond in Hasselt en heeft orthopedagogie gestudeerd. Ze heeft 3 jaar forensische werkervaring opgedaan in een tbs-kliniek en werkt vanuit de aanwezige positieve krachten en het – gedrag van de cliënt zelf.

Kim Simons

Administratief en persoonlijk medewerker

Met haar opleiding voor managementassistente/directiesecretaresse zal Kim vele verschillende taken uitvoeren. Zo neemt ze onder andere financiële administratieve taken op zich en ondersteunt ze op het gebied van kwaliteit en andere administratieve processen. Daarnaast is ze persoonlijke assistent van één van de coördinatoren.

Math van Dijk

Ambulant begeleider

Math heeft een jarenlange werkervaring in meerdere sectoren van de Maatschappelijke Zorg. Door een positieve benadering en stimulatie probeert hij de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten. Met zijn empathisch inlevingsvermogen weet hij vertrouwensband met de cliënten te krijgen om ze in hun kracht te zetten en weer perspectief voor de toekomst te bieden.

Najim Ahmadouch

Ambulant begeleider (SKJ)

Als begeleider vindt Najim het belangrijk om op basis van vertrouwen met de client te kijken naar haar/zijn problematieken. Vanuit bewezen ervaring en hij is SKJ geregistreerd, weet Najim cliënten te stimuleren, hun zelfredzaamheid te vergroten en om zichzelf te hervinden en te herontdekken.

Surinde Blink

Ambulant begeleider

Surinde heeft de opleiding Maatschappelijke Zorg afgerond. Hierna heeft zij ervaringen opgedaan in verschillende domeinen binnen de zorg. Als professional staat ze naast de cliënt en vindt ze dat iedereen gelijke kansen verdient, motiveert en stimuleert haar cliënten, leert ze vaardigheden om een zo zelfstandig mogelijk bestaan te kunnen realiseren.

Ramazan Ekinci

Coördinator begeleiding (SKJ)

Ramazan is door een veelheid van activiteiten, zijn langdurige ervaring en expertise bekend binnen het welzijnswerk in Maastricht e.o. Hierdoor is hij voor ons team een geweldige versterking, maar ook omdat hij een goede netwerker in de breedste zin van het woord is.

Jan Daenen

Ambulant begeleider (SKJ)

Jan heeft in België toegepaste jeugdcriminologie gestudeerd en heeft 3 jaar ervaring in de gesloten jeugdzorg met AMV’ers, en ruime ervaring met cliënten met multi-problematiek. Hij probeert cliënten de juiste stimulans te geven om hun eigen plek in de maatschappij te kunnen opnemen. Als ambulant begeleider stuurt hij op “ontwikkelen en geloven in eigen kracht”.