Sümeyra Sürmeli

Psycholoog NIP

Sümeyra heeft psychologie gestudeerd en haar masters gezondheidszorgpsychologie behaald en NIP gecertificeerd. Zij helpt cliënten bij Probe door allereerst meer inzicht te krijgen in de achterliggende problematieken van de mensen. Deze vaak kwetsbare en getraumatiseerde mensen benadert zij zorgvuldig door het opbouwen van een vertrouwensrelatie en met veel empathie.

Serkan Uslu

Coördinator

Serkan startte 5 jaar geleden Probe. Werkte als loopbaanadviseur, coach en consultant. Zijn belangrijkste motivatie was en is „mensen een eerlijke kans bieden”, door ze sociaal geschikt en arbeidsfit te maken op basis van een door Probe ontwikkelt begeleidingstraject dat tot meetbare resultaten leidt. Een stabiele thuissituatie is voorwaarde voor maatschappelijke – en arbeidsparticipatie.

Selma Gomez

Kwaliteitsondersteuner

Selma gaat ons team versterken als kwaliteitsondersteuner en richt zich op de administratie en het bieden van ondersteuning aan onze begeleiders. Ze heeft een diploma in International Business Management en 7 jaar internationale ervaring. Gedreven door resultaten gaat zij een uitdaging niet uit de weg en streeft ze naar groei, structuur en innovatie binnen Probe.

Ralph Beckers

Administratief medewerker

Ralph is, mede door zijn werkervaring als administratief medewerker een duizendpoot. Ralph zal bij Probe verschillende administratieve taken op zich nemen. Zowel het rapporteren, controleren en declareren behoren hiertoe. Zijn werkervaring binnen het Sociale Domein van de Gemeente Maastricht zal behulpzaam zijn, bij de kwaliteitsbewaking van rapportages naar onze belangrijkste opdrachtgevers.

Miriam Graft

Administratief medewerkster

Miriam heeft de studie juridisch medewerker afgerond, met als specialisaties personeel en arbeid en sociale zekerheid. Ze verzorgt de ondersteunende taken voor verschillende activiteiten binnen Probe en Driepas bewindvoering. Daarnaast tolkt zij in het Arabisch voor lopende projecten. Ze is in staat om met haar empathisch vermogen en mensenkennis onze cliënten op weg te helpen…

Midia Bouzan

Cultureel mediator

Midia is in Syrië geboren. Daar heeft zij haar opleiding Engelse literatuur gevolgd en als docent gewerkt. Eenmaal in Nederland heeft ze Engels gegeven aan buitenlandse jongeren. Inmiddels heeft ze een certificaat Arabisch Nederlands als tolk gehaald en is ze werkzaam als cultureel mediator. Ze werkt specifiek aan de maatschappelijke ondersteuning van gezinnen.

Lucan Snoeijer

Bedrijfsondersteuner

Momenteel ben ik derdejaarsstudent van de opleiding HBO Rechten aan Zuyd Hogeschool te Sittard. Door mijn stage bij Driepas Bewindvoering heb ik Probe leren kennen. Mede door mijn stage- en werkervaring als administratief medewerkster zal ik voornamelijk ondersteunende taken vervullen voor cliënten van Probe op het gebied van uitkeringen, toeslagen, kamertraining en financiëlel administratie.

Laura Westheim

Ambulant begeleider

Laura werkt bij ons als ZZP’er. Werkte als pedagogisch medewerker en maatschappelijk werker bij verschillende instellingen en met verschillende doelgroepen. Zij heeft hierdoor een ruime ervaring opgebouwd, volgde trainingen en behaalde verschillende soorten certificaten. Laura is daardoor voor Probe een waardevolle ambulante begeleidster voor cliënten met complexe problemen.

Jasper Stikvoort

Ambulant begeleider

Jasper heeft als achtergrond: psychologie en gezondheidswetenschappen hij biedt praktische en psychosociale ondersteuning, op basis van vaste afspraken en een vertrouwensband met cliënten, waardoor de voorwaarden worden gerealiseerd op de weg naar zelfredzaamheid.